hero
ical

5 Jarig Jubileum Tulip Inn Eindhoven

Tulip Inn viert haar 5 jarig Jubileum op 21 juni 2018.
OKEA en daarmee u zijn daar als zeer gewaardeerde ondernemers van Eindhoven Airport bij uitgenodigd.
De avond start om 20:00 uur met een welkomstwoord door de heer Spetter, managing director Louvre Hotels Group. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Jordy Graat. De gehele avond zult u worden verwend met lekkere hapjes en drankjes.
Schrijft u snel in, en wel voor 25 mei 2018, gezien de toegestane capaciteit van het restaurant kunnen ze niet alle leden verwelkomen.
Na de aanmeldingen zal Tulip Inn Eindhoven Airport u een bevestiging sturen met onder andere uitleg over de parkeermogelijkheden.

Namens Tulip Inn graag tot dan!


Datum:
21-06-2018 - 21-06-2018
Aanvang:
19:30
Locatie:
Tulip Inn Eindhoven Airport Luchthavenweg 27 Eindhoven
Toon alles

Binnenkort

25 oktober 2018

Dutch Design Week 2018 met OKEA

Beste OKEA leden, De Dutch Design Week 2018 staat voor de deur. Gezamelijk willen wij gaan proeven van de sfeer bij Sectie-C. We krijgen een rondleiding met toelichting. //www.sectie-c.com/site/index.php Voor de eerste sfeerimpressie klikt u op de link, hier is ook aangegeven waar de ingang...

Bekijk

1 november 2018

Pub Quiz bij EPIC

Beste OKEA leden, Op 1 November zijn alle leden van OKEA uitgenodigd voor de EPIC Quiz. Hoe hoog is de Martinitoren? Hoeveel cnm is een inch? Wanneer is de afsluitdijk geopend? Wat is de hoofdstad van Kenia? Schudt u de antwoorden zo uit de mouw, schrijf dan snel in voor de Epic Quiz. Gedu...

Bekijk