hero
ical

Culinair Nieuwjaarsdiner 2020@OKEA

Wij hopen dat u allen het jaar 2020 goed bent begonnen!
In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we dit jaar een Nieuwjaarsdiner gepland i.p.v. een kerstdiner waar we traditioneel het OKEA-jaar mee afsluiten. Op deze manier kunnen we gezamenlijk vooruitblikken op 2020 onder het genot van een geweldig verzorgd diner. Ook hebben we bewust een keer gekozen voor een andere locatie.

De locatiekeuze is dit jaar gevallen op Restaurant Vandeijck in Riethoven. De locatiekeuze heeft enige aanloopuitdagingen gekost, vandaar dat het wat langer heeft geduurd voordat de locatie bekend kon worden gemaakt.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze avond onder muzikale begeleiding een geweldige beleving gaat worden. Het bestuur hoopt u dan ook allen te mogen begroeten om het OKEA-jaar gezamelijk in te luiden!
 
Dieetwensen kunt u kenbaar maken door een mail te sturen naar info@okea.nl
Mocht deze locatie u in vervoers- of reisproblemen brengen dan kunt u tevens contact opnemen via info@okea.nl


Datum:
23-01-2020 - 23-01-2020
Aanvang:
18:30
Locatie:
Restaurant Vandeijck, Dorpsplein 4, Riethoven
Toon alles

Binnenkort

10 september 2020

Opnieuw verbinden#OKEA

 Beste OKEA-er, Het is lang geleden dat we zakelijk en sociaal  "live" samen konden combineren.  10 September willen we dit graag weer mogelijk maken voor de leden. De voorbereidingen zijn nog in volle gang maar de datum kan genoteerd worden in de agenda. Uiteraard zal...

Bekijk

8 oktober 2020

OKEA Bedrijfsbezoek

Save the date!! (tijden kunnen wat afwijken)

Bekijk