hero
ical

Back from Summer BBQ

OKEA Back from Summer BBQ

Beste OKEA-er,

We komen uit een bewogen periode. Covid-19 heeft de wereld opgeschut en naar alle waarschijnlijkheid komt er steeds meer ruimte om meer vrijheden terug te krijgen.

Hopelijk heeft de afgelopen vakantieperiode je goed gedaan. Dan is het ook altijd weer wennen om terug aan het werk te gaan. Om het vakantiegevoel nog een beetje te kunnen vasthouden, organiseert OKEA op dinsdag 21 september aanstaande de jaarlijkse "Back from Summer BBQ".

Dit jaar in een zomerse omgeving in de tuin van De Mispelhoef. Onder het genot van een hapje en een drankje, luisteren naar de vakantieverhalen van anderen en wat er allemaal is gebeurd om vervolgens weer met frisse moed aan de slag te gaan.

We hebben een leuke gastspreker. Leon vd Zanden gaat ons meenemen in een vooral luchtig, met mogelijk een leerzaam moment, programma voor nu en na de lockdown periode. Hoe krijgen we nog meer energie en bereiken we mensen? Zowel thuis als in het werk.

Graag ontmoeten we je op 21 september aanstaande bij De Mispelhoef aan de Oirschotsedijk 9 in Eindhoven. Ontvangst tussen 16.30 uur en 17.00 uur. Het programma start om 17.15 uur sharp!

Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 16 september 2021.

Bij een "No Show" zijn wij genoodzaakt om € 50,00 in rekening te brengen.


Datum:
21-09-2021 - 21-09-2021
Aanvang:
16:30
Locatie:
De Mispelhoef Oirschotsedijk 9 Eindhoven
Toon alles

Binnenkort