hero

Golfbaan Welschap - business Challenge

31 maart 2017

Golfbaan Welschap

welschap business challenge

Beste OKEA relatie,

Het zomerseizoen staat weer voor de deur... de eerste lentebloemen komen tevoorschijn, het gras gaat weer groeien en de bomen komen langzaam in bloei. Het golfseizoen op Golfbaan Welschap gaat beginnen!

We openen het seizoen graag met alle zakelijke relaties van Golfbaan Welschap, neem ook deel aan de "welschap business challenge" en wel op vrijdag 7 april 2017!

Het is een shotgunwedstrijd over 18 holes en we starten om 13.30 uur. We spelen een texas scramble in teams van vier personen. U kunt zich individueel of als team inschrijven. Na afloop van de wedstrijd is er een borrel op het terras en in het clubhuis sluiten we de dag af met een gezellig diner!

De cateringkosten bedragen voor u en uw eventuele gasten € 37,50 p.p. dit is inclusief ontvangst met koffie en wat lekkers, lunchpakket, baancatering, bitterballen bij de borrel, het diner & de prijsuitreiking (exclusief drankjes en overige consumpties gedurende de dag).

De 18 holes greenfee (€ 55,00) wordt u deze dag tegen een speciaal tarief aangeboden door Golfbaan Welschap voor € 37,50 per 18 holes greenfee.

Schrijf u nu in! U kunt een mail sturen naar business@golfbaanwelschap.nl. Mail of bel uw relaties en maak zelf een topteam, dan zien we u en uw gasten op 7 april!

Dagindeling

12.30 uur Ontvangst met koffie/thee & iets lekkers, - uitreiken van de lunchpakketten
13.30 uur Start 18 holes wedstrijd
18.30 uur Verwachte binnenkomst, borreltijd & opfrismoment
19.30 uur Aanvang diner & de prijsuitreiking

Hartelijke groeten & CU On Course!
 
Directie Golfbaan Welschap
Bas Heijmans & Suzanne Heijmans - Jeurissen

Toon alles

Meer nieuws

2 april 2019

OKEA op bezoek bij FC Eindhoven

Bekijk

22 mei 2018

De Eindhovense Haringparty 2018

Jaarlijks organiseert een van onze leden, Willem Molle (ETown Werving & Selectie), samen met twee business partners, Marcel Kennis (De Regelmeester) en Marcel la Brijn (Alletha) de netwerkbijeenkomst van Eindhoven en omstreken. De Haringparty zal ook dit jaar weer plaatsvinden in de...

Bekijk