Algemene ledenvergadering 2024

22 feb.

Beste leden,

Graag verwelkomen we jullie op de algemene ledenvergadering 2024, bij La Place op Eindhoven Airport. Inloop/ontbijtbuffet vanaf 07:30, aansluitend bijeenkomst van 08:00 - 10:00. 

We beginnen die dag met een interessante presentatie over de Bedrijven Investeringszone (BIZ) door Eric Duffhuis (Parkmanager De Hurk en binnenstadregisseur Eindhoven). De BIZ ontplooit en ondersteunt activiteiten om de algemene economische ontwikkeling van een bedrijventerrein of winkelgebied te stimuleren. Dit doet de BIZ door zelf te investeren in projecten die het verschil maken en anders niet van de grond zouden komen, ondernemers en vastgoedeigenaren te activeren, middelen en krachten te bundelen en meer investeringen uit te lokken. Op dit moment verkennen wij of er ook BIZ-mogelijkheden zijn in het OKEA-gebied. Eric Duffhuis komt tijdens de ALV vertellen wat een BIZ inhoudt en wat het kan opleveren. Namens de gemeente Eindhoven is Maud van Vlerken (accountmanager en aanspreekpunt voor BIZ-initiatieven) ook aanwezig om vragen te beantwoorden.

Daarnaast staat er een heerlijk ontbijtbuffet klaar voor alle deelnemers.

Inloop vanaf 7:30 uur.

 

PARKEREN

Parkeren kan bij Bond Eindhoven op de Luchthavenweg 81 te Eindhoven. Hier dienen jullie een inrijkaartje bij de slagboom te nemen en kan vervolgens worden ingeruild voor een uitrijkaart na de bijeenkomst. 

Datum:Aanvang: Locatie:
22 februari 07.30u Luchthavenweg 25-013, 5657 EA Eindhoven