Uitnodiging lezing - De toepassing van AI en ChatGPT in diverse industrieën

23 apr.

Beste OKEA-leden,

Duik met ons mee in de baanbrekende wereld van kunstmatige intelligentie en ontdek hoe AI en ChatGPT de toekomst van het bedrijfsleven vormgeven. Als ondernemer is het cruciaal om futureproof te zijn in dit snel evoluerende technologische tijdperk. Daarom nodigen wij je van harte uit voor een unieke lezing, georganiseerd door OKEA in samenwerking met het innovatieve bedrijf Datacation. De lezing vindt plaats in het inspirerende AI Innovation Center op de High Tech Campus in Eindhoven.

Datum & Tijd: 23 april, 16:30 - 19:00 
Locatie: AI Innovation Center, High Tech Campus, Eindhoven

 

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze lezing nemen twee toonaangevende sprekers je mee in de wereld van Artificial Intelligence en ChatGPT.

Ralf Zoetekouw, oprichter van Datacation, zal spreken over de brede scala aan toepassingen van AI in verschillende industrieën. Door middel van echte voorbeelden ontdek je wat het voor jouw onderneming kan betekenen.

Meike Nauta, pionier op het gebied van uitlegbare kunstmatige intelligentie en bekroond met de ZEISS Women in IT award, vertelt je alles over ChatGPT en taalmodellen, en laat zien hoe dit jouw bedrijfscommunicatie kan verrijken.

Programma:

  • 16:30 – 17:00: Inloop en registratie
  • 17:00 – 17:30: Lezing door Ralf Zoetekouw over de veelzijdige toepassingen van AI in diverse industrieën.
  • 17:30 – 18:00: Presentatie door Meike Nauta over ChatGPT en taalmodellen.
  • 18:00 – 19:00: Afsluitende borrel met volop netwerkmogelijkheden

Over Ralf Zoetkouw
Ralf Zoetekouw is oprichter van Datacation. Datacation is een enthousiast team van Econometristen en Data Scientists. Met behulp van big data, wiskundige modellen en de nieuwste algoritmes helpen ze organisaties substantiële en langdurige waarde te creëren zodat ze nog succesvoller worden. Hun missie is om Artificial Intelligence en datagedreven werken voor alle organisaties toegankelijk te maken.

Over Meike Nauta:
Meike Nauta Senior data scientist bij Datacation, is cum laude gepromoveerd in informatica en bekroond met de ZEISS Women in IT award 2022.

Meike Nauta is geselecteerd als een van de T500 van 2024, een samengestelde lijst van 500 getalenteerde jonge professionals in de digitale tech-industrie. Haar innovatieve onderzoek in uitlegbare AI, inspanningen voor diversiteit in IT en bijdragen aan AI-talks hebben haar deze eer gebracht.

Mis dit unieke evenement niet en meld je snel aan.

We zien je graag op 23 april!

 

Datum:Aanvang: Locatie:
23 april 16.30u High Tech Campus 5, 5656 AE Eindhoven