Achter de schermen bij EDCO: een exclusief bedrijfsbezoek voor OKEA leden

20 jun.

Beste leden,

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een speciaal bedrijfsbezoek aan EDCO Eindhoven B.V. op donderdag 20 juni. Dit bezoek biedt een unieke kans om meer te weten te komen over EDCO en om de mensen achter dit dynamische bedrijf te ontmoeten. We sluiten het bezoek af met een borrel & een heerlijk buffet. 

Wanneer: 20 juni om 16:30 – 21:00 uur (inloop 16:00 uur)
Waar: EDCO Adriaan Mulderweg 9, 5657 EM Eindhoven

Programma en aanmelden
Tijdens ons bezoek zullen we een kijkje nemen achter de schermen van dit bloeiende bedrijf, waarbij we meer te weten zullen komen over de geschiedenis van EDCO, het assortiment en toekomstplannen. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen bij EDCO voor een inspirerende en informatieve dag. Meld je snel aan, want de plaatsen zijn beperkt!

Over EDCO

EDCO Eindhoven B.V., opgericht in 1978 als een import-/exportbedrijf, heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevende wereldwijde handelsonderneming. Met meer dan 20.000 producten in hun assortiment, variërend van huishoudelijke artikelen tot elektronica, tuin- en sportartikelen, bedient EDCO diverse doelgroepen zoals distributiebedrijven, winkelketens en detailhandelaren.

Het bedrijf voert verschillende productlijnen onder hun eigen merknaam en levert ook bekende A-merken zoals Grundig, Kinzo en Duracell. Sinds de start in 1978, toen Jac en Dinie Adriaanse begonnen met een eigen groothandel vanuit hun garage in Eindhoven, is EDCO uitgegroeid tot een internationale onderneming met meer dan 500 medewerkers in Eindhoven en andere Europese landen.

Met een assortiment van 24.000 artikelen verdeeld over negen categorieën, bedient EDCO duizenden klanten zowel binnen als buiten Nederland. Recentelijk heeft het bedrijf Edelman en SHI overgenomen, waarmee het assortiment aanzienlijk is uitgebreid. Nu met vijf operationele bedrijven werkt EDCO gestaag aan verdere groei en professionalisering.

 

Datum:Aanvang: Locatie:
20 juni 16.00u EDCO Adriaan Mulderweg 9, 5657 EM Eindhoven