Ronald Zuidema neemt afscheid, Michaël Smeeman nieuwe penningmeester van OKEA

(Ronald Zuidema links, Michaël Smeeman rechts)

Na acht jaar trouwe dienst als penningmeester van OKEA, neemt Ronald Zuidema afscheid van zijn functie. Ronald, financieel directeur en eigenaar van Emergenz, heeft zijn rol met toewijding vervuld en was zelden afwezig bij bijeenkomsten van OKEA. We zijn verheugd om Michaël Smeeman te verwelkomen als zijn opvolger.

Michaël is 56 jaar oud, woont in Veldhoven, is getrouwd en heeft twee zonen van 23 en 21 jaar. Zijn achtergrond in vastgoed en zijn ondernemende geest maken hem een waardevolle toevoeging aan ons team.

Michaël begon zijn carrière in het vastgoed in 2010 als mede-eigenaar van Profinn, een bedrijf dat vastgoedmanagement verzorgt in de Brainport-regio. In 2017 richtte hij Braintown op, een assetmanagement bedrijf dat zich richt op commerciële en residentiële vastgoedtransacties. Braintown werkt met toewijding voor een selecte groep investeerders en heeft een sterke positie opgebouwd in de regio.

Recentelijk heeft Braintown drie gebouwen aangekocht op Flight Forum, een gebied dat volop in ontwikkeling is. Michaël spreekt zijn enthousiasme uit over de toekomst van Flight Forum, vooral gezien de klantgerichte aanpak en duurzaamheidsambities die hij voor ogen heeft.

Het lidmaatschap van OKEA is een logische stap voor Michaël en zijn bedrijven Profinn en Braintown, gezien de rol die OKEA speelt in het vertegenwoordigen van ondernemers op Eindhoven Airport en Flight Forum. Michaël voelt zich nauw verbonden met de gemeenschap en was dan ook enthousiast om de rol van penningmeester op zich te nemen toen deze tijdens de ALV werd aangekondigd.

Samen met Erik Maas, de financial manager van Profinn, zal Michaël zijn nieuwe rol vervullen. Michaël wordt formeel als bestuurder vermeld bij de KvK, terwijl Erik hem administratief zal ondersteunen. De overgang is soepel verlopen dankzij de goede samenwerking met Ronald Zuidema en de nieuwe cloud-omgeving bij SnelStart.

Michaël kijkt ernaar uit om bij te dragen aan de verdere groei en activatie van OKEA. “Er zitten prachtige bedrijven in Eindhoven Airport District die nog geen lid zijn en een positieve bijdrage aan het netwerk kunnen leveren.”

Hij roept bedrijven die nog geen lid zijn op om zich aan te sluiten bij de vereniging en samen te werken aan een actief netwerk. "Samen bouwen we aan een actief OKEA," aldus Michaël.

We bedanken Ronald voor zijn jarenlange inzet en verwelkomen Michaël met enthousiasme. Samen zien we uit naar een succesvolle toekomst voor OKEA.