Terugblik op het Nieuwjaarsdiner van OKEA

 

Op 18 januari vond het Nieuwjaarsdiner van OKEA plaats bij restaurant Goyvaerts. Het was een heerlijke avond waar 42 enthousiaste mensen van diverse bedrijven uit Eindhoven Airport District samenkwamen.

Tijdens het diner kregen we de gelegenheid om terug te blikken op 2023, te genieten van culinaire hoogstandjes en waardevolle connecties te leggen met gelijkgestemde professionals uit de regio. De diversiteit van de aanwezige bedrijven maakte de avond boeiend, gevuld met interessante gesprekken en nieuwe inzichten.

In 2024 staan er weer enkele mooie evenementen op de planning, om te beginnen met een exclusief bezoek aan Vliegbasis Eindhoven op 20 februari. Het programma omvat een boeiende presentatie over de natuur, geschiedenis en de mensen achter de vliegbasis, gevolgd door een informatieve rondleiding over het terrein. Een unieke kans om meer te ontdekken en de band tussen onze leden te versterken. Leden kunnen zich hier aanmelden

En vergeet niet je aan te melden voor de Algemene Ledenvergadering op 22 februari. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Bedankt voor jullie komst en we zien jullie graag op 20 & 22 februari.